Om oss

Drømmer du om å si opp jobben og reise verden rundt mens du jobber via internett?

Da har du kommet til riktig sted!

Vi heter Jonas og Lene, og driver Laptopliv sammen. Vi har nylig sagt opp våre vanlige jobber hjemme i Norge, for å bli digitale nomader.

Vi skal flytte til Thailand i november, og jobbe via internett.

Jonas er dataingeniør, og skal hovedsaklig jobbe som konsulent. Lene driver nettsiden Blogg Bedre, og skal satse på bloggen og skape inntekt via den.

Vi vet at det er mange som oss. Som drømmer om å si opp jobben, for å bli digital nomade. Å kunne selv bestemme arbeidstid. Bestemme hva man skal jobbe med og fokusere på. Kunne jobbe fra hvor som helst i verden. Og drive med det man virkelig brenner for.

Derfor vil vi dele våre erfaringer og vår prosess i å gå fra en vanlig 9-5 jobb, til å bo i Thailand og drive våre egne businesser.

Vi vil dele tips og råd og våre erfaringer fra alt vi nå skal igjennom og har foran oss. Vi vil dele alt fra flytteprosessen, visum-spørsmål og hvordan vi får med oss katten til Thailand, til hvordan vi skal skape inntekt, hvordan vi finner kunder, og hvordan det er å sette opp sin egen arbeidsdag.

Vårt mål og ønske med Laptopliv, er å inspirere deg til å selv ta spranget og gjøre virkelighet av drømmene dine, og hjelpe deg på veien med å vise hva du faktisk må gjøre for å realisere drømmen.