Thailand

Hurra, vi har funnet leilighet! Bli med inn på en omvisning

0 Shares

Vi var forberedt på at det kunne ta mange dager, kanskje til og med et par uker å finne en fin leilighet vi kan bo i resten av tiden her i Bangkok. Det var derfor vi leide AirBnB i hele to uker.

Les mer: Dette er vår midlertidige bolig!

Men det tok faktisk bare én dag med visninger: vi har funnet leilighet!

Moderne og romslig

Vi var på visning med megler Pai i to bydeler, og to forskjellige blokker. Den første blokka heter Phaya Thai, og er fin, men leiligheten passet oss ikke helt. Den var sykt høyt oppe og utsikten var helt vill, men det føltes bare ikke helt riktig.

Den andre blokka vi så på, heter Ashton Morph 38, og ligger i bydelen Thong Lor. Her så vi på 8 forskjellige leiligheter, og vi var aldri i tvil da vi kom inn i den vi nå har leid.

Det er en franskmann som leier den ut, og de har pusset den opp og gjort den kjempefin i en ganske minimalistisk og skandinavisk stil. Så det passer oss jo godt, hehe.

Den er 70 m2 cirka, har to soverom, to bad, stue, kjøkkenkrok og veranda. Det er også bibliotek, treningsrom og shuttlebuss som hører til. Det er også basseng, men det er dessverre under reparasjon akkurat nå.

Hip bydel

Thong Lor er en trendy bydel hvor det koster en god del å bo. Leiligheten er derfor ikke billig. Men det var vi forberedt på, siden vi visste vi ville bo sentralt, og vi ville ha noe nytt og moderne.

Det fikk vi! Og vi er strålende fornøyd. Juhu, tenk at vi har funnet leilighet!

Bli med Jonas på en omvisning i vår nye leilighet her:

0 Shares

Leave a Reply