Digital nomade

Leiligheten er solgt, flybilletter er kjøpt, og vi er i gang med pakkingen!

0 Shares

Shit som tiden flyr! Det har ikke manglet på oppgaver og ting å gjøre etter at vi begynte å jobbe for oss selv. Jonas jobber hardt med å bygge opp konsulentvirksomheten, og jeg er i sluttspurten på skrivekurset jeg lager med Blogg Bedre.

Men én ting har vi i alle fall fått unnagjort og kan sjekke av listen: leiligheten er solgt!

Nå faller ting på plass

Det er så deilig å være ferdig med den biten. Den ble solgt dagen etter visning. Det var ganske mange ting som måtte gjøres og ordnes til både fotograferingen og selve visningen, så det var godt at det holdt med én visning.

Overtakelse er 31. oktober. Det vil si at fra 1. november er vi faktisk hjemløse ? Heldigvis lar svigermor oss få bo der i noen dager, før vi flyr til Bangkok.

Det føles litt rart at den er solgt. Jeg kjøpte den i mai 2010, så jeg har bodd her i over 8 år nå. Har pusset opp og fått den som jeg vil, og kost meg veldig.

Men nå skal en ny person bo her, og skape nye minner. Og sikkert pusse opp enda mer ? Et kapittel er over, og det neste ligger klart og venter på oss.

Flybillettene er kjøpt!

Og en annen digg ting med at leiligheten ble solgt, var at vi endelig fikk en konkret dato for når vi må ut. Og dermed kunne bestille flybillettene til Thailand! Wohoo!

Det har jeg virkelig sett fram til, fordi da blir det så mye mer ekte, og det blir enklere å planlegge resten av det som må fikses og ordnes.

Vi reiser 3. november med Thai Airways, og vi har også fått bekreftet at det er plass til Ina!

Da lander vi tidlig om morgenen 4. november. Vi bruker nok litt tid på flyplassen med å få Ina igjennom den papirmølla hun må, men det skal visst ikke være noe problem så lenge alt er på plass og søknaden er sendt på forhånd.

Vi kommer til å bestille en bil på forhånd, som kjører oss inn til Bangkok når vi er ferdige. Der har vi leid en leilighet på AirBnB de første to ukene, mens vi leter etter en mer permanent plass å bo.

Les mer: Slik skal vi finne leilighet i Bangkok

Vi har begynt flyttingen

Nå begynner det virkelig å skje ting! Nå er leiligheten solgt, vi har kjøpt flybillettene til Bangkok, og vi har begynt pakkingen! Livet pakkes ned i esker.

Og nå som vi vet når vi skal ut, kan vi også begynne forberedelsene med pakking og flytting. Det er så digg å ha god tid på det!

Siden jeg skal lansere skrivekurset i oktober, kommer jeg ikke til å ha så god tid til å rydde, pakke, lagre og vaske da. Dermed tar vi unna så mye vi kan allerede nå.

Jeg har allerede kastet, gitt bort og solgt masse, og boden er nå bare 1/3 full cirka.

Les mer: Jeg rydder, kaster og selger tingene våre!

Vi har leid et lager på Økern, ikke så langt fra der vi bor. Det er en halv container, og etter Jonas’ beregninger (ingeniør, vettu) skal det bli plass til alle eskene våre og begge scooterne.

Vi fikk tilgang til lageret 1. september, så vi har allerede flyttet en del av tingene fra boden, og ting fra leiligheten som ikke vi kommer til å få bruk for. Superundertøyet for eksempel ?

Vi kommer til å flytte tingene litt etter litt fremover, sånn at vi slipper den helt store flyttejobben i slutten av oktober.

Det er ganske sprøtt egentlig. Shit is getting real.

Tenk at leiligheten er solgt, flybillettene er kjøpt, og om to måneder sitter vi der i Bangkok.

Yikes ??

0 Shares

2 Comments

 1. Aina

  12. september 2018 at 11:24

  Så moro! Planlegger selv å flytte ut av Norge og lurer på hva som er årsaken til lageret? Hva putter du inn der? Er det arvegods, eller ting du tenker du trenger når du er på besøk? Lurer for å slippe å finne opp det hjulet selv 🙂
  Selv tenker jeg at jeg maks skal ha penserviset jeg har fått av mormor og noen ting etter barna i tilsammen 5 esker og da spørre mamma pent om hun kan ha det på loftet sitt. Resten går på finn.no. Men det er muligens optimistisk ..

  Uansett! Jeg heier med begge henda på prosjektet deres!
  Og føyer til at det oppleves som en eeeviiigheeet å vente helt til oktober på skrivekurset! 😀

 2. Lene

  15. september 2018 at 16:24

  Hei Aina! Så gøy, hvor skal dere flytte? Og når?
  Vi lagrer bare det vi må lagre, men det blir allikevel mer enn man tror, haha. Det er ting som fotoalbum og service fra mormor, men også en del andre ting. Kenwood-maskinen, juicemaskinen, brødrister osv, feks. Og vi får ikke med oss alt sommertøyet, så noe blir lagret til vi kommer hjem til sommeren. Vintertøyet lagres. Vi skal kaste det meste av kjøkkenting (glass, bestikk osv) fordi det er gammelt Ikeautstyr. Vi har med vilje ikke byttet det ut på mange år, så det går i søpla. Og så skal vi jo ha scooterne våre der, de tar en del plass. Det går sikkert an å få det ned til 5 esker, men det avhenger jo bare av hvor man setter grensa for hva man vil kjøpe nytt av senere. Jeg har ikke lyst til å kjøpe ny Kenwood, feks. Men glass kjøper jeg gjerne nytt senere.
  Og tusen takk for at du gleder deg så til skrivekurset! Det setter jeg stor pris på å høre ❤️️ Det er litt skummelt å lansere noe jeg har lagt så mye tid og sjel i, og ikke vite om noen kommer til å kjøpe det ? Men jeg gleder meg også veldig! Klem

Leave a Reply