Digital nomade

Ventetiden er over, nå flytter vi! Bangkok here we come!

0 Shares

I januar 2017 bestemte vi oss for at vi ville flytte til Bangkok. Nå sitter vi her på Gardermoen, klare til å gå ombord i flyet med en haug av kofferter og katten Ina Tangen.

Jeg kan bare ikke forstå at halvannet år kan gå så fort. Men nå flytter vi!

Alle forberedelsene har egentlig gått ganske greit. Vi fikk solgt bilen. Sofaen og senga ble solgt. Pultene våre ble vi kvitt på dagen.

Nå er leiligheten tom. Vi har vasket oss ut, og en ny person har flyttet inn.

Det var litt rar følelse å selge et sted hvor jeg har bodd de siste 8 årene. Hvor jeg bodde da jeg møtte Jonas. Hvor jeg startet Blogg Bedre.

Så mange gode minner.

Men som Jonas sier, minnene tar vi jo med oss. Leiligheten er bare en ting.

Jeg var egentlig ganske klar for å flytte fra Disen uansett. Etter 8 år hadde jeg rett og slett gått litt lei av den samme utsikten, eller mangel på utsikt.

Hadde vi ikke visst at vi skulle flytte til Bangkok, hadde vi flyttet til et annet sted i Oslo for lenge siden. Så det gikk egentlig ganske greit å gi den fra seg.

Men jeg må innrømme at det var litt rart da vi gikk ut for siste gang og den nye eieren lukket og låste døra bak oss. «Vår» dør.

Alt er pakket ned

Vi hadde hele tiden en plan om å selge alt av møbler, og bare lagre de nødvendige tingene.

Vi solgte unna det meste fortløpende, og den siste uken forsvant også sofaen. De siste dagene hadde vi «derfor sofa» på gulvet, hvor vi satt på noen pynteputer, midt i mellom alle pakkeeskene. Veldig koselig ?

Resten av tingene våre er satt på et lager. Der står alt fra vintertøy til servicet jeg har arvet etter mormor. Vi kastet og solgte masse, men noen ting må man jo beholde.

Les mer: Nå rydder og kaster vi over en lav sko!

Der står også begge scooterne våre. Vi solgte bilen, men scooterne vil vi beholde. De ønsker vi å bruke når vi kommer hjem igjen.

Det gikk greit å få tillatelse for katten også. Ina har nå fått de nødvendige vaksinene og papirene fra Norge, og hun har fått innreisetillatelse fra Thailandske myndigheter. Vi måtte purre noen ganger, men etter en ukes tid fikk vi tillatelsen.

På leilighetsjakt

Nå har vi 11 timer på flyet foran oss, før vi lander tiiidlig søndag morgen i Bangkok. Da må vi finne en taxi som kan ta oss, buret til Ina, to kofferter, to bagger, og to håndbagasjekofferter med inn til sentrum, hvor vi har leid AirBnB for to uker.

Vi må nå bruke de første to ukene (forhåpentligvis holder det) på å gå på visninger, slik at vi kan finne en mer permanent leilighet vi kan leie. Vi har sett på en god del via nettet hjemme, så vi har noen utvalgte blokker vi liker, men det er vanskelig å si hvordan det er før vi faktisk kommer dit og ser.

Det kommer innlegg fra leilighetsjakten vår, så følg med på både bloggen og Instagram!

Les mer: Slik skal vi finne leilighet i Bangkok

Jeg gleder meg så til å være på plass! Nå flytter vi faktisk! La eventyret begynne! ✈️

0 Shares

9 Comments

 1. Ida Røssland

  3. november 2018 at 13:59

  Dette blir så spennande å følga med på! 😀 Lykke til på reisen!

 2. Lena

  3. november 2018 at 14:39

  Masse lykke til! Tøft gjort, men også deilig å kunne følge drømmen! Heier på deg, Lene!

  1. Lene

   4. november 2018 at 11:57

   Tusen takk, Lena! Det er litt skummelt, men tror det blir bra! 🙂

 3. Tonje

  3. november 2018 at 15:28

  Gleder meg til å se bilder fra Bangkok og deres nye liv 😀

  1. Lene

   4. november 2018 at 11:59

   Ja, jeg gleder meg masse til å oppdage nye steder og dele opplevelsen sammen med dere 🙂

 4. Sigrid

  3. november 2018 at 19:35

  Hei Lene, så gøy at dere har startet en blogg om prosessen med å flytte til Bangkok. Det blir spennende å følge dere! Veldig inspirerende å lese om noen som følger drømmen sin, det er jo lett å bare bli i den samme trakten. Masse lykke til, dere fremstår så samstemte og virker å stå støtt i dette, så dere får det sikkert kjempebra! Alt godt ?

  1. Lene

   4. november 2018 at 12:01

   Det er veldig fort gjort å bare bli hjemme eller ikke ta sjanser, det er jo det enkleste. Det er skummelt å være her og ha gjort dette, men jeg tror det blir bra! Vi gleder oss i alle fall til å bli kjent med byen og nabolaget, finne masse små lokale spisesteder og kose oss med sol og varme 🙂 Tusen takk ❤️️

 5. Sigrid

  3. november 2018 at 19:37

  Mente tralten (ikke trakten)!

Leave a Reply